Fru edgy (- living on the edge)

Ett nytt humorradioprogram på P3. Helt sjukt kul. Klockrent. Rappt, ironiskt och väldigt kvicktänkt. Det bästa är väl att de sitter inte och läser ur ett manus, utan spånar fritt. Soran Ismail är med, btw.
Stor bredd i humorspektrat. Sån humor som fattas.

Lördagar 16.03-18.00 i P3

FW: Don't kill the seals.

Jag har fått otaliga kedjebrev om ovanstående.
Frågan jag ställer mig är väl hur många brev jag ska skicka vidare innan det börjar märkas i någon statistik?
Jag har skickat iväg ett brev. Har väl fått närmare tjugotalet. Nu tycker jag inte att det verkar särskilt upproriskt eller demonstrerande att skicka iväg till samma stackars personer igen. Verkar i min ögon bara resultera i någon form av mainstream propaganda. Hur söta de där sälarna än är. Tyvärr.

Sen så vill jag gärna vet hur mycket substans det ligger i informationen. Vem som kommer på idén om att skapa massutskick.
Och om det är sant överhuvudtaget.
Känns lite konstigt att Norge utövar denna utrotning i nutid. Men vad vet jag? Det är säkert sant. Herregud, det är ju pengar inkluderat! Är väl uppenbarligen väldigt få som tackar nej till lite fin päls. Inte minst Blondinbella??

Måste bara tillägga att von Sydow är långt nere på min lista nu. Hon har ju iofs aldrig varit särkilt högt rankad, men när hon sitter i en seriös tevedebatt och garvar åt den massiva kritik hon och blondinbruttan får, idiotförklarar hon sig mycket. Och hon fattar det inte själv. Hoppas Betnér tittade, han lär spä på sina skämt ytterligare. Och det lär gå honom med vinst. Han kommer dra publik.

Icke Godkänt, herr Björklund.

Det nya "gymnasieförslaget" är värdelöst. Att lägga högstadietiden bakom sig en gång för alla är en enorm befrielse, en renässans. Elever som det går trögt för i skolan lär det knappast gå bättre för ett tionde skolår.
Av egen erfarenhet är det en hur fascinerande upplevelse som helst att starta från noll, knyta nya kontakter, få nya lärare, glömma alla fördomar och allt gammalt groll. Det är väl knappast en nyhet att högstadietiden är en pers för många?

Om man haft ett taskigt självförtroende och självkänsla lämnar man hälften av det gamla "psyket" bakom sig och bearbetar bort det på nolltid. Förutsättningarna för att lyckas bättre i skolan, exempelvis på ett IV program, hävdar jag, ökar kraftigt.

Om man som en "udda" elev en gång fastnat i det slappa träsket i nian, skiter i allt vad skola heter, och bekräftar sin styrka genom att förstöra för andra, tar man sig definivt inte upp ur skiten genom att gå ett helt jävla år till i samma skola. Bland samma "bad guy" förväntningar, samma utdömande lärare, samma ruttna håla och samma samma samma.

Kan nämna många som inte hade så ljusa utsikter i nian, men som tagit nya tag i ettan, och nu är bland de bästa eleverna i klassen.

Hur regeringen kan tycka, ur ett ungdomligt, hormonstint perspektiv att detta är den bästa lösningen är att gräva sin egna grav. Jag är tämligen säker på att det inte finns någon som mår bra av att gå i samma kassa hjulspår.

Vad är det för fel på det system som finns nu?
IV -eleverna på Nösnäs verkar vara bland de gladaste och lugnaste personerna på hela skolan.

Jag tycker uppriktigt synd om de elever som eventuellt kan råka ut för detta.
Att tvingas gå ett år till i samma gamla skola, när kompisar går vidare till gymnasiet (som är en väldigt spännande värld att kasta sig in i)
För mig låter det som att nedvärdera de som redan "ligger", i våran missanpassade skola. Där alla som klarar av att sitta stilla fem timmar om dagen hyllas. Medan de andras intressen knuffas bort till ett smutsigt hörn. Mer om detta någon annan dag.

Möjlighetens land. Med lite substans och tänjbar fantasi.

Måste bara skriva ner vad jag drömde inatt.

Jag var delvis inlåst i en borg. Den onde ledaren var Brasse Brännström (kan var för att jag kollade en stund på Fem myror igår kväll.....) Men jag och två till var bara inlåsta ibland. För Brasse och hans crew litade tydligen på oss. Detta utspelades i Skåne. I grannarnas hus. Deras lada var Glimminge hus.
Vi blev instängda i ett tornrum. Rafael Edholm (?) jag och en blek kvinna. Dörren till rummet var öppen, och ingen vaktade. Kvinnan trivdes för bra, så hon stannade kvar. Rafael Edholm och jag sprang över till torpet. Han tände alla lampor, jag var förbannad, i och med att tända lampor är tämligen uppseendeväckande i ett hus som står tomt större delen av året.. Men jag var konfunderad över varför vi rymde, trivdes vi inte bra där, ändå? Det var nåt med att vi fick köpa vad vi ville i Milano.

Han släckte alla lampor, eller några. Jag var iallafall nöjd, eftersom det var Parlamentet på teve. Helt sjukt.

Jag fick en fruktansvärt ful bil av farfar, jag hade tagit körkort. Det var en mörkröd Ferrari, troligtvis. Med svinful plastklädsel. Farfar satt i baksätet, vilket aldrig händer IRL, han är för tjock.
Bilen styrdes från höger sida. Som i engelska bilar, och var kunde bara svängas åt höger. Bredvid satt Elvis Presley, han hade tejpat upp en affisch på honom själv på instrumentbrädan.

Allt har en logisk förklaring, om än fruktansvärt långsökt.

I ett ännu kallare IKEA land.

Det snöar. Fem minus. 24 mars. Två decimeter snö. Exakt en vecka kvar till april. Västnytt borde jobba mer på sina svenskkunskaper. Eller skaffa ett ordlexikon.

Count the headlights on the highway

Packa ska jag göra snart. Packa ner allt jag packade upp förra lördagen. Fast nytvättat.

Har ätit massa ägg, gjort köttbullar och potatisgratäng. 
Jag kände för att förnya mitt äggkokande och testade en ny metod som de kört på BBC Food. Man skulle koka upp vatten, när det kokade skulle man lägga ner äggen, ta bort kastrullen från plattan och sätta på locket. Låt stå i 30 minuter. En härlig upplevelse! Inte lyckat. Äggen uppfyllde iallafall inte mina kriterier. Inte ett dugg. Ägget bokstavligen rann ut ur äggkoppen.

Idag hade vi den årliga äggletningen i trädgården. Eftersom det var snö ute trodde vi att det skulle gå betydligt lättare, i och med att snön lämnar spår. Men det var nån smart typ som hade förtäljt detta till mamma. Därför hade hon trampat upp hela trädgården. Och jag hittade mitt ägg efter nån halv minut. Första försöket, men eftersom jag ansåg mig ha bättre kvaliteter än så när det gällde äggletning, så lade jag raskt på locket till grillen igen.

Annars har det inte hänt så mycket. Nej. Eller Jo. Enligt Adrian lyckades jag förstöra datorn. Enligt mig tog jag bara bort aktivitetsfältet ofrivilligt. Men jag "satte" tillbaka det. Herregud.

Jag tog också en låång walk down memory lane. Till Hälleviksstrand. Har aldrig sett så mycket människor gå promenader samma dag. Hälleviksstrand är alltså the place to be om man vill se många människor under påsk. Påsk ska alltså firas hemma i fortsättningen, det är uppenbart den enda möjligheten till att se civilisationen på nära håll.

Imorrn blir det farmor. (JAAAA)

Och ofrivilligt lyssnande på Svensktoppen. Pappa lär köra det på högsta volym, endast för att provocera mig. Men som tur är får man inte in alla radiostationer i en hörbar, irreterfri frekvens överallt på motorvägen, så det går nog bra.

Anna sprang in här nyss och påpekade att man INTE ska dricka snaps. Hon hade "råkat" smaka en droppe. Nu har hon hicka. Hon fick tydligen huvudvärk och ont i halsen.


This citydream is burning down in my dreams

Jag blir så besviken. Vad gör folk som är så himla viktigt på långfredagen. Det händer ju ingenting. Har aldrig haft så lågt läsarantal på bloggen som idag. Sitter alla fast i snökaos?

Anna har förresten "påskat" idag. På en kvart lyckades hon inbringa två dumleklubbor och 40 spänn. På en och en halv timme lyckades Anna och hennes kompisar få ihop två påskägg, två kexchoklad och fem spänn var. Och de hade bara traskat runt i snöstormen i Röd. Antar att snöstormen bidrog till godisempatin. När jag var liten vågade jag aldrig gå runt bland husen i Skåne. Jag klädde ut mig, gick ut genom grinden, och på tomten igen. Knackade på och låtsades att jag inte kände morfar som snällt öppnade och gav mig några geléhallon. Jag blev utom mig av lycka. Gud så stolt jag var.

Nu kan jag ju inte det här med Bibeln, men är det inte lite cyniskt att först gå och svälta sig på långfredagen, och sedan fira hans död på påskdagen (aftonen?)

Det var sjukt jobbigt massa göteborgare som skulle ut till öarna utanför Orust igår. Massa tanter med ägg i väskorna. Jo, det var ägg, för de blev väldigt upprörda när bussen åkte i Varekilsbacken. (En serpentinväg, lutar massor)

Farmor ringde vi igår. Jag pratade inte med henne. Men pappa gjorde. Efter samtalet var han så utmattad att hav var tvungen att gå och vila. Hon hade tydligen pratat väldigt mycket om snön. (Farmor+snö+storm+eventuellt bilkörande = hysterisk samtalshastighet om hur förbannat farligt det är att ge sig ut på vägarna)

M och jag drar jämt en viss komikers skämt i skolan dagarna i ända, vilket tydligen är väldigt enerverande för de andra övriga 26 persoenrna i klassen. Jag tycker dock att vi gör det med stil, klass och inlevelse.

Till det här med privatiseringen av vattnet i Sydamerika. Vad är det för egocentriskt, cyniskt tjafs?
Skulle inte förvåna mig om man fick betala för luften man andas snart också. Kan inte FN göra något? De kan ju inte tillåta att några gubbar lägger beslag på fint färskvatten, så att ortsbefolkningen dör. Ortsbefolkningen på det här stället är fattiga och har inte råd att köpa vattnet (som inte ens är rent) Ska de dö å globaliseringens vägnar menar ni? Offra sig åt de jävla svinen som vill buteljera vattnet och sälja det dyrt på flaska till oss som har vatten i överflöd?

Var går målstrecket för människans idiotförklarande? När tar folket makten från de som besitter den, som uppenbarligen inte klarar av annat än att hålla koll på räntesvängningar hit och dit. För att sedan göra ett aslångt uttalande om hur katastrofalt det är?

Vad som gör samhället missbildat är att vi väljer att zappa bort från verkligheten, till en annan verklighet - Top Model.  En annan sorts offer för det cyniska samhället. Men vad som gör Top Model bättre är väl att när det blir för mycket bryts programmet av reklam och man kan sukta lite efter Max Factors nya asbra produkt som tar bort rynkor.
Kanske är därför så få orkar bry sig. Antingen blir man mördad som rysk journalist, som råkat veta liiite för fel grejer, eller stenad till döds av kinesiska regimen. Eller så får man ett terrorhot på halsen. Den enklaste vägen är ju trots allt att zappa vidare. Till sin egen skyddade värld, där man kan välja själv vad som kan få en att må piss. Kanske att man råkat äta för mycket efterrätt???

Det är också nåt som stör mig. Hur folk, seriöst, kan få ångest för att de åt för mycket av det goda? För helvete.

Tommy Körberg har också sagt att han bland annat hatar Carola.
Carola svarar med att polisanmäla Körberg. Hah. Polisanmäla? För vadå? Förtal mot diva?
Kritik ska man väl klara av, ingen mindre än Carola måste väl vara van? Det där med Melodifestivalen kanske blev för mycket för henne.
Yttrandefriheten gäller väl fortfarande, eller?
Jag återkommer om Körberg vs. Carola när jag kommer ihåg allt det där smarta jag sa om det hela förut idag. Nu är det blankt i huvudet.

Men jag tycker att jag fått ur mig de mesta av aggressionerna. Nästan så man skulle kunna ta och ringa någon orolig släkting. Så lugn är jag nu!

Bibliotekariernas fiende - Yrkesskadan.

-Hej, jag skulle vilja låna om några böcker.
-Hej, vad heter du?
-Tove.
-Hejsan Tove, då ska vi se vad du heter i efternamn, Tove.
(säger mitt efternamn)
-Okej, Tove, då ska vi se, Tove.
Tystnad
-Tove, du har två böcker, vilka vill du låna om, Tove?
-Båda två, tack.
-Då är det klart, Tove.
Hejdå, Tove. 

Och nej. Jag överdriver inte.


Bladlöss

Kan bladlöss föröka sig i hår. Mitt hår, till exempelvis? Jag har gått in i / trasslat in håret i en äppelkvist med de små liven i. Mysigt!

Sedan känns det ju skönt att veta att bin Ladin har baktankar om svenskar och danskar. Som om vi är värre än amerikaner.

"A" hävdade å hennes religions vägnar att när Världskrigen härjade i världen, var det onda demoner som kommit från rymden. Måste ta och fråga henne om Jehovas kan förutspå något om eventuella terroristattacker......

(Vågar man publicera detta? Tänk om någon tar illa vid sig, som råkar känna någon i Afghanistan? Känns sådär.... De bryr sig liksom inte om yttrandefrihet. Men i så fall - jag har BARA fredliga tankar.)

Kanalsökning

Nu ringde jag äntligen CanalPlus kundsupport i Stockholm. Talade med en överglad, feminin kille, han hette Frippe. Eller Frille. Han hade iallafall tålamod och kunde allt utantill.

Kanske, kanske inte

I skrivande stund är det relativt tveksamt att vi beger oss till Skåne/Småland på lovet. Vi orkar inte riskera att sitta fast antingen på Västgötaslätten eller på Hallandsåsen för att det snöar. Låter ju inte så lockande, eller hur?

Åker troligtvis ner när vädret blir lite resvänligare. Och varmare.

Excel

Den som fattar hur man tar sig an Excel och tycker att detta är något som omvärlden måste få reda på. Varsågod och hjälp till. :D

Krokusarna har dött.

Jag har gjort massa Excel uppgifter för att lämna in till döv L. Har också insett att jag lagt in minst en uppgift för allmän beskådan på fronters förstasida. Känns som om man har lyckats bra. Nu väntar jag på att Tony ska logga in på msn (vilket han ALDRIG lär göra) så han kan ta bort det. Hoppas nån kan roa sig med att det ligger offentligt.
Och nej, jag orkar inte bry mig om det. Har försökt ta bort det. Men man måste nog vara lärare eller något.

På bussen snackade jag och E om allt mellan himmel och jord, vilket resulterade i att killarna framför oss satt och försökte se ut som om de inte tyckte vi var roliga.

Kollade på "100 höjdare" igår tills jag tyckte att "Stålmannen" var en speciell art för sig och borde se sig om efter någon form av akut vård. Jag kan bara inte tycka att sådana fanatiska personer är roande. De är ju tragiska. Och de fattar det ju inte själva.
När vi var i Hemsedal och låg helt utslagna i soffan på kvällarna, var vi förpassade till massa norska kanaler och svensk kanal 4. Tittade på massa svensk skit, och fick gyllene tillfällen att försöka förstå det charmiga i "En annan del av Köping" tex. (På norsk teve visade de endast norska nyheter, och "America Funniest Homevideos", som visserligen är lite kul en kort stund. Men inte två timmar i rad.)

Vad jag hade tänkt komma till var att vi såg "Rent hus". Det är inte kul att se på folk som inte är smarta nog att städa själva. Och dessutom tycker att tevestädarna är dumma i huvudet. Lyteskomik.
"Kockduellen" är inte heller så kul. Vad är det för j*vla koncept? Ska inte gå djupare in på det. Titta och avgör själva. Eller förresten - titta inte. Det gör er endast förbannade.
Kanal 4 hatar att ha publik.
Ja? Det säger väl sig självt om de bryter för reklam när det i princip bara är eftertexterna kvar av "Anna Phil"??

Snön är f.ö. borta. Den är borta i en radie på 3,5 km kring Röd. Och nej, jag gick faktiskt inte runt med en blåslampa och ett element. Tänkte bara grusa de associationerna från början. Vill ju inte väcka några falska förhoppningar. (För er som inte vet så tyckte A,A och E att det var en asbra idé för mig att göra när jag fasade över att krokusarna hade dött.

Det är en smart typ som tagit sönder en glasruta i våran skåpkorridor. Nu blir det ännu kallare. Inte nog med att vi ligger på första plan, inte har några element, och ytterdörrens kalla luft går rakt in i våran korridor (+ rökarnas).
Men vilken klass har den bästa luftkonditionerade korridoren i vår?


Kent - i ett iskallt IKEA land.

Oj, vilken variation jag har på rubrikerna, märkte jag.

Igår var det Kent i Uddevalla. Vilka företag var det som hade personalfest? Har aldrig sett så många kostymklädda nissar och banktanter som där - på ett och samma ställe. Jag hade ju förväntat mig personer i min egen ålder. Vilket var rätt skönt, slapp alla kidz som stod längst fram och skrek sig hesa och gjorde övriga tinitus-diagnosiserade.

Jag har antagligen överskattat Kent. Jäklar, de är ju bra.
Esteter till tusen och Jocke Berg är Sveriges främsta poet.

På ett häpnadsveckande sätt skrider de in på scenen via en dålig, tillintetsägande låt. Ingen pampig entré alls. Men så är de väl knappast kända för att vara glamourösa. Turnébussen stod till exempel utanför, en skabbig sak med Kent's logga fasttejpad på vindrutan.

I ett samspel mellan Kent's scennärvaro och publikens extas växer konserten med tiden. Jocke dansar som en älva (lite som häxan i Nordmans melodifestival framträdande)
Det känns som de medvetet har lagt alla låtar i en, för oss, undermedveten medvetenhet om Kents kaliber.
Okej, rörigt, men låt oss säga såhär: De vet exakt var publiken hittar rätt. Kent tar över våra hjärnor via låtlistan och låtvalet, och vi är inte överraskade över resultatet. De vet var de ska lägga in den där lugna, halvpopulära låten, för att varva med en asbra låt, för att tänja på publikens extas, för att spara vårat krut till extranumren. Så man kan lugnt säga att trycket var högt sista kvarten. De börjar lugnt, och mina förväntningar sjunker, för att sedan skjuta rakt, spikrakt uppåt. Sparkar underifrån.

Jag är fortfarande mållös. Kent har stigit i aktning.

image7

image8

image9

Behövs det nämnas att det var den coolaste ljussättningen jag någonsin sätt, att de hade de coolaste background kulisserna. Den bästa svenska konsert jag sett. Men det blir svår konkurrens för att slå Green Day, om inte bara de själva kan göra det.

Hemsedal

Dags för uppdatering!
Hemsedal var underbart. Vet inte i vilken ände jag ska börja.

Bergens natur talar sitt eget språk i Norge. En orolig trygghet, på nåt sätt.
Jättebra skidåkning, trots total dimma, emellanåt.

När Adrian ramlade erkände han det inte, utan förklarade sig genom att han "åkte för extremt" eller "för vilt".
Jag å andra sidan erkände. Trots att mina skidor var för långa, tills vi bytte dom. Efter det gick det mycket bättre.

En dansk kille kom fram till mig när jag åt pommes frites i väntan på att de andra skulle åka färdigt, alldeles innan stängningsdags. Han sa något om mina pommes, vilket jag tolkade som om han ville veta var jag köpt dom. Varpå jag svarade. Men nähä, då ville han ha mina pommes frites. Han tog innan jag hann reagera. Sen ville han bjuda på cigg. Och nej - det var INTE smickrande. Det var en femtioårig full man i medelålderskris.
Jävla idiot. Hoppas han inte satte sig i liften, och om han gjorde det, hoppas han bröt benet.

Självklart var det bäst, vackrast och varmast väder dagen vi åkte hem. Undantaget som bekräftar regeln. Som tur var kom en molnbank in från öst, vilket gjorde resan lättare. ;)

Ska lätt arbeta som skidinstruktör när jag slutat gymnasiet.

Men snowboardåkare borde ha en egen backe. Och det där med slowfartsområden, det kan tolkas väldigt fritt, ett väldigt individuellt begrepp.

Det var fler danskar än norrmän i backarna, och fler svenskar som jobbade i orten än övriga skandinaviska nationaliteter.

Oerhört vackert.

Det blev jobbigt när det snöade massor och var dimmigt. Man såg ingenting. Glasögonen immade igen och man såg bara två liftar framför sig. I och med att det snöade hela tiden var det nysnö hela dagarna.
Några dagar var det sol, skitvarmt, nästan obeskrivligt varmt.


Hemsedal

image5
image3
image4

Fler bilder plus text kommer rätt omgående. Det har varit fantastiskt underbart.
Jag har bittert insett att det mot förmodan inte går att sjukanmäla sig på nätet, och skolans telefonlinje verkar ju inte härstamma från 2000 talet.
Fler bilder kanske läggs upp på Bilddagboken.se, om jag får för mig att sidan inte är lika överskattad och töntig längre vill säga.
Nu - Vitsipporna!

"Du ska få brinna på självaste Internationella Kvinnodagen!"

Det bästa är ju ändå att SUPERduon Johnson/ Carola inte gick vidare. Vilken prestige, vilken dygd, vilken milstople i svensk melodifestivalhistoria. Tänk vilken härlig ursäkt vi får i media av Carola i morrn. När hon inte ens kunde försvara att hon gått till andra chansen. Bara att gratulera, Nordman!

Hemsedal

Nu åker vi till Hemsedal. Kommer tillbaka senare i veckan. Var på Torp Köpcentrum idag för att inhandla lite thermobyxor och skidglasögon.

Neverstore var tydligen där, plus en massa frenetiska fans. Vi var ju inte ensamma såklart, en massa personer som hade all tid i världen, på ett närmast nonchalant sätt. Går dock inte in på detaljerna^^. Anna var seg i alla affärer, sa man att man skulle gå så fattade hon det några minuter senare, det var väl en massa viktiga grejer att titta på, så jag tappade bort henne massa gånger. Eller rättare sagt, hon tappade bort sig själv, och mig.

Blev lite besviken, eller rättare sagt mycket, att alla jackor jag såg kostade över tusen spänn. På REA. Men men.

Kent i Uddevalla nästa vecka. Får se vem jag går med. Har en stark känsla av att det blir med pappa.

Ha det gött så länge. Återkommer med bilder, förhoppningsvis.

image2

Keep rocking in a free world, farmor!

Ptja, nu vet ju inte jag hur mycket det här återkommande ämnet intresserar er, men jag bara måste.
Jag pratade med farmor i telefon idag, frivilligt, ja visst.
Nedan följer en kort resumé av samtalet: (jag antecknade naturligtvis undertiden)

-Hej.
-Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, Tove. Använder du vitlök?
Där dog samtalet.
-Nej. (Jag försökte förklara för henne, på ett milt sätt, varför jag inte tror på vitlök.)
-Men Tove, jag är gammal och vis, jag har levt längre än dig. Jag är bra på naturläkemedel. Ta äppelmos och vitlök, och äppelmos, och svälj.
(Vill poängtera hennes entusiasm, och att hon spenderat 100 tusentalskronor på en naturläkare som blåste henne på pengar.)

Hör och häpna - hon har tydligen också haft ryggmärgsvätsketrycksgrejen :O No way... 1967 och 1969. Hon är lite konstig, hon har blivit det på sistone.

På mindre än 45 sekunder hinner hon snacka om Anna, hennes fiolspelande, vad vi ska äta till middag, att det är kul att vi ska till Norge, att det är bra att vi inte äter ute på resturang (vilket vi gör) för maten där blir man ALLTID magsjuk av, plus att man får cancer och hela baletten, att det är skönt att vi inte åker till Åre, för där är så mycket folk, utan att det är mycket bättre att vi åker till Hemsedal. Och där är ju inte så mycket folk.

Hon säger AAAAAMi Diiiiimååånd. Med djupt dalslänskt A. Som man uttalar Apa.

Att det är bra att jag inte sprutar in Botox var 3:e månad.
Att det är många bilolyckor i Alingsås.
VITLÖK.

Under hennes andningspauser lyckas jag klämma in "MMmmm", "Jaaaa" och "Nej".

Vitlöken återkommer, en stående ovation, eller vad det heter. Om det ens är en ovation?
Och att jag borde sova över hos henne. För vi kan se på teve då.

Det är fantastiskt att efter samtalet få en känsla av att vi har pratat om jättemycket, när jag bara sagt några få stavelser. Det här var dock inte hela konversationen.
Jag tycker ändå att det är lite gulligt. Jag lovade f.ö att testa vitlök...;)
Hon har varit hos nån bekant och fikat, hon blev förkyld för att personen inte tände några levande ljus.....

Som jag skrev tidigare åker vi till Norge på söndag. Ska bli enormt skönt, känner redan hur benet kanar iväg.

Ummm..sen har det väl inte hänt så mycket.

Jo, vid bussen snackade jag med några sköna personer, det var kul. Veckans höjdpunkt, garanterat.

Nu ska jag göra något annat. Björn Gustavsson var lite kul i Robins. Vad annars?

Hör av mig imorgon. Go'natt.


6 mars

image1

Let the SUNSHINE in!

Idag var jag och pappa på Käringön. Där hade våren kommit typ en vecka längre än här. Riktigt varmt var det! :)

Såg massa fina blommor.

Har varit hemma i dag, jag sov ingenting i natt igen. Eller fem timmar. Jag ska bannemig inte ens gå och lägga mig ikväll. Vinner ju inte något på det iaf. Jag får väl städa mig till sömns eller något, springa nån mil vid 22 snåret, så jag slipper vakna klockan två-tre och inte somna om.

Har ingen lust att gå på Kent i Uddevalla nästa vecka. Men får se, det blir nog bra.

Long time no heard

Bloggar är som barn, de måste underhållas.
Men jag har inte en aning om vad jag ska skriva om.
Är allmänt irreterad på omgivningen just nu. Vilket kanske är anledningen till att jag inte vågar mig på att skriva på länge. För då blir det bara arga, sura, negativa inlägg som inte handlar om någonting.

Jag har sett blåsippor ute, jag har inte sovit ordentligt på fyra dygn. Vaknar mitt i naten och kan inte somna om. Åker till Norge snart. Ska plugga en massa tills i morgon och på fredag. Men hittills har jag spenderat en timme framför datorn, så jag jobbar på det^^
Eftersom jag är ett trött vrak lär jag väl antingen hamna i soffan eller i sängen när det här inlägget är publicerat.

Jag är trött på de olika väl-stavnings-konstruktionerna. Hur svårt kan det vara att stava väl rätt? Det är bara tre bokstäver. Inte vell (väldigt populär), vel, väll, eller well.

Diskuterade massa politiska värderingar med E på bussen. Det var kul.

Annars händer det inte så mycket nuförtiden. Eller det händer en himla massa. Nästan.

Var i Göteborg i torsdags och blev nästan filmad av teve 4.

Återkommer när det hänt nåt kul, eller intressant, uppseendeväckande eller dylikt. Bara så ni vet om bloggen blir döende igen - I'll come back.


RSS 2.0