Out of the black.

Sanna Bråding verkar vara tillbaka på P3. Eller så var det nån som hade gjort en cover på hennes röst.

Varför är hon tillbaka? Sitter hon inte inne?

Även P3, som alltid talar om för unga att droger inte är särskilt positivt, borde väl inse sitt "ansvar".
Att det blir konsekvenser av att ta droger, även på jobbet.

Dåligt P3!

Anledningen till att jag håll mig från allt vad nya inlägg heter är att jag är helt slut på att göra grejer som jag måste. Så det har vart skönt att bara skita i det, utan att behöva förklara sig. Anledningen till att jag tillslut skriver, och har kommit ur den ångestliknande skrivkrampen, är abstrakt, att jag vet att jag inte kommer kunna skriva på några veckor. Jag beger mig till ett internetlöst Skåne. Men mail och sånt fixar jag från grannar och bibliotek!
Jag skulle mest se hur det kändes att skriva, plus att jag tyckte det var skönt att bli av med Sanna Bråding en gång för alla. Men nehej!

Pappa o Adrian ska på Way out west. Inte jag, än så länge. En Stockholmsresa ger mig bra mycket mer än några konserter på rad.

Jag tycker det ska bli skönt att slippa internet. Vet inte om det ger mig så mycket, egentligen. Eller om det bara är ett substitut för nåt jag saknar. Men det hade vart tråkigt utan. Helt utan. Skönt dock att "gå tillbaka till ursprunget."

Gullholmen var, även i år, helt fantastiskt. Har mailat varje dag med en kompis, där detaljerade berättelser och minnen finns. För att spara. Kanske att jag lägger upp mina historier här.

Carl, säger jag bara! Vad vore Tångräkan utan dig, Lovelis och Selma?
Jag ska uppfostra en av mina barn till en snarlik kopia av Carl. Även utseendemässigt.

Gullholmen

Gullholmen, @ work.

På jobbet. Dvs stimulera barn och se till att de inte drunknar. Och lära dom om havet.

RSS 2.0