Whisper words of wisdom, let it be.

Var på konsert i kyrkan ikväll. Min syrra spelade fiol, så jag hängde på. Det var riktigt fint. Alla spelade bra. Annars brukar det ju vara så att nån på fiol spelar fruktansvärt falskt.... Jag brukar sätta mig uppe på balkongen, så man kan gäspa och göra lite som man vill, utan att nån tant (eller värst av allt - prästen) tittar strängt på en. Gubben som pratade mellan sångerna var sjukt tråkig. Pretentiös och tyckte att han var askul. Han var astöntig. Jag lovar. Fattar inte varför alla präster eller konfrencierer måste vara så sjukt tradiga i kyrkans värld.
Jag började fundera på vad som skulle hända om lamporna åkte ner i golvet, till exempel, under hans långa, krystade, ogenomtänkta föredrag.

Imorgon har vi tydligen sovmorgon. Men jag tänker åka in tidigt ändå för att börja på samhällsarbetet. Plugga och plugga.

Jag är trött. En annan anledning till att jag går upp i ottan för att gå i skolan för tidigt, är att jag är trött på att sova. Jag vill komma in i rutinerna igen. Innan det blir sommarlov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0